I AMPLIFY: Make the Future of Europe Yours udarbejder vi anbefalinger til Konferencen om Europas fremtid. CKI er ansvarlig for at samle en gruppe danske civilsamfundsaktører, der i fællesskab skal udarbejde en anbefaling.

Amplify er et projekt på tværs af 12 europæiske lande, der fremhæver underrepræsenterede stemmer i den kulturelle og sociale sektor til Konferencen om Europas fremtid. CKIs rolle er at facilitere to workshops, som ender med at vi udarbejder en anbefaling direkte til beslutningstagere i Europa Kommissionen. Fokus på civilsamfundets aktører og deres ideer, håb og krav til Europas fremtid.

Konferencen om Europas fremtid er Europa Kommissionens initiativ til at holde et åbent, inkluderende og demokratisk  europæisk forum for EU-borgere, om de ting, der skal forme Europas fremtid, bl.a. Europas økonomiske og sociale system, kultur, uddannelse, klimabeskyttelse og EU’s kerneværdier. Konferencen vil også undersøge hvad Europa kan
lære af pandemien. Formålet er at modtage forslag fra folk i hele Europa for i fællesskab at forestille os vores fælles fremtid.

Arrangør: Culture Action Europe

Samarbejdspartnere: ECCOM (IT) // Interarts (ES) // Mapa Das Ideias (PT) // Baltic Sea Cultural Centre (PL) // Europa Nova (HU) // Motovila (SL) // Michael Culture (FR) // Trans Europe Halles (SE) // Nicholas Anastasopoulos (GR) // Timisoara2021 (RO) // H401 (NL)

Amplify: Make the future of Europe Yours

Amplify: Make the future of Europe yours
da cofoe document logo positive 1 e1631697812870
© Copyright 2021 / CKI - Center for Kunst & Interkultur