Vores Team


niels

NIELS RIGHOLT

Centerleder og Seniorkonsulent
nr@cki.dk 

Niels Righolt har en bred baggrund og erfaring fra mere end 25 år på kunst- og kulturområdet. Han har gennem årene arbejdet som informationschef, producer, kunstnerisk leder, kulturpolitisk udvikler, adm. direktør og politisk rådgiver inden for en række kulturinstitutioner og organisationer, blandt andet som administrerende og kunstnerisk leder af Dunkers Kulturhus i Helsingborg, Sverige, som chefkurator og producer for Møstings Hus & Byggeriets Hus, København og som medstifter af det interkulturelle magasin og kommunikationsbureau Cultures. Niels er i øjeblikket vice-president for Culture Action Europe i Bruxelles, formand for bestyrelsen for CommunityKulturCentrum i Malmö og medlem af bestyrelserne i bl.a. Teatergrad i København, Voksenåsen i Oslo og Audience Europe Network. Niels har en baggrund i litteratur og moderne kultur & kommunikation fra Københavns Universitet.

Niels Righolt er på Facebook og LinkedIn

Anna Marie Blicher Skanborg 2

ANNA MARIA BLICHER SKANBORG

Projektleder
as@cki.dk

Anna Maria Blicher Skanborg har en kandidatgrad i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet med speciale i dramapædagogik, fysisk teater og workshopfacilitering, med særligt fokus på det transformative rum og det menneskelige møde heri. Hun har gennem årene udviklet og faciliteret en række workshopforløb med særligt fokus på traumebearbejdelse, tillidsopbygning og historiefortælling. Siden 2015 har hun været tilknyttet det interkulturelle teaterkompagni ACT:New Nordic Voices som hhv. instruktør, forestillingsleder, fundraiser, projektleder, underviser, produktions-koordinator og næstforperson. I perioden 2019-2023 har hun desuden været forestillingsafvikler og regissør på Det Ny Teater.

Anna er involveret i vores europæiske netværk af videnspartnere og har gennem teaterverdenen bred erfaring med projektledelse og vidensformidling.

PETER HOLTEN

PETER HOLTEN

Ansvarlig for De Kreatives Kontor
ph@dekreativeskontor.dk

Peter Holten er uddannet i samfundsvidenskab, historie, filosofi og socialvidenskab, men har også en musikalsk baggrund både som musiker og som projektmager. I CKI har han sit fokus på kunstnernes vilkår og har til opgave at iværksætte initiativer, der kan støtte kunstnerne i deres arbejde. Det gør han ved at lede De Kreatives Kontor

Design uden navn e1709565672103

MICHAEL OMOKE

Projektudvikler & Kreativ Direktør ved ACT New Nordic Voices
artisticdirector@thespians.dk 

Michael Omoke er en kenyansk/dansk skuespiller og manuskriptforfatter. Han grundlagde ACT/New Nordic Voices i 2015 i samarbejde med 30 kunstnere fra 21 forskellige nationaliteter. Siden deres debutproduktion i 2016 har de involveret mere end 100 kunstnere på tværs af 46 forskellige nationaliteter bosiddende i Danmark specifikt og længere væk i Finland, Island, Sverige, Norge, Kenya, Sydafrika og USA.

Michael arbejder sammen med CKI for at udvikle projekter, der kombinerer nye, interkulturelle scenekunstpraksisser med vidensudvikling.

Michael er på LinkedIn

ASSOCIEREDE PARTNERE


Steven Hadley

STEVEN HADLEY

Research Fellow, Trinity College Dublin
hadleys@tcd.ie

Steven Hadley er en prisvindende akademiker, konsulent og forsker, der arbejder internationalt i kunstforvaltning, kulturpolitik og publikumsengagement. Han er i øjeblikket forsker ved Trinity College, Dublin og gæsteforelæser ved Leuphana Universitet i Lüneburg (Tyskland). Han har tidligere haft forskningsstillinger ved universiteterne i Galway, Sheffield, Hull og Kings College, London. Steven er associeret konsulent hos både The Audience Agency og Counterculture og sidder i styregruppen for kulturforskningsnetværket og redaktionen for Arts and the Market. Han er redaktør for Policy & Reviews for Cultural Trends Journal. Steven har forelæst, undervist og leveret træning i over 30 lande og arbejder som konsulent for en bred vifte af kulturelle organisationer. Hans seneste udgivelse har fokuseret på kulturelt demokrati og publikumsudvikling. Hans bog, Audience Development and Cultural Policy, er udgivet af Palgrave Macmillan.

Steven Hadley er på Twitter og Orcid

lisa baxter

LISA BAXTER

Grundlægger og chef, The Experience Business
lisa@theexperiencebusiness.co.uk

Lisa Baxter har grundlagt The Experience Business, en banebrydende praksis, der  indlejrer menneskecentrerede processer i hjertet af publikumsudvikling og samfundsengagement. Hun er uddannet fra Royal Society of Arts og er associeret direktør for Center for Cultural Value[UK]. Udgangspunkterne for hendes arbejde er forskellige og omfatter udstillingskonceptualisering, servicedesign, brand-building, forretningsudvikling og publikumsberigelse. Alt sammen med fokus på organisationsudvikling, kerneformål og kulturopbygning. Hendes kunder omfatter Melbourne Arts Centre, Dansens Hus [Norge], Swiss Science Centre Technorama, Liverpool Everyman and Playhouse Theatres, Shakespeare Birthplace Trust, National Football Museum [Manchester] og Landesmuseum Württemberg [Stuttgart]. Ud over sine skelsættende programmer arbejder Lisa også med nye scenekunstnere for at udforske, hvordan deres kunstneriske formål, kreative praksis og publikumsoplevelse hænger sammen. Hun har skabt Performing Artists Audience Workbook, som danner grundlag for et workshopprogram, som Lisa har ledet med kunstnere i Storbritannien, Norge og Spanien.

Lisa er på LinkedIn

Anne Boukris

ANNE BOUKRIS

Projektdesign og læring
ab@cki.dk

Anne Boukris er tidligere minoritetsforsker ved Roskilde Universitet, Institut for Kulturelle Møder. Hun har arbejdet som rådgiver for Københavns Byborgmester, Mangfoldighedsrådgiver og underviser i Mærsk, Lundbeck, Haldor Topsøe, SmithHammerLassen med henvisning til Percepti Global. Hun var med til at grundlægge CKI’s rådgivningsindsats i 2008-2009 og arbejdede i en periode som administrerende direktør for Det Jødiske Museum i Oslo. Hendes hovedkompetencer er strategisk kulturel innovation, facilitering og læringsdesign. Hun tilbyder stor erfaring inden for netværksledelse og participatoriske metoder.

Anne Boukris er på LinkedIn