Persondatapolitik


EJEROPLYSNINGER

Dette website udbydes af

CKI – Center for Kunst og Interkultur
Nørre Allé 7, 2. sal
2200 København N
E-mail: info@cki.dk

DATAANSVARLIG

CKI – Center for Kunst og Interkultur
Nørre Allé 7, 2. sal
2200 København N
E-mail: info@cki.dk

PERSONOPLYSNINGER

Sådan behandler vi dine personoplysninger

Denne oplysningstekst beskriver, hvordan dine personoplysninger indsamles og behandles af Center for Kunst og Interkultur som dataansvarlig i forbindelse med vores kommunikation og tjenester. Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, abonnerer på CADK Magasin eller indgår partnerskab med os.

Formålet med behandlingen af personoplysninger

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og sende dig nyheder om vores aktiviteter eller sende dig CADK Magasin.  Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Hvilke personoplysninger

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, stillingsbetegnelse og tilknytning. Vi registrerer også historik om, hvad du tilmelder dig og hvornår.

Videregivelse

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjeparter uden for Center for Kunst og Interkultur, medmindre du har samtykket til en sådan videregivelse, eller det følger af lov- eller myndighedskrav. Videregivelse vil tillige kunne ske i forbindelse med fusion/sammenlægning.

Opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at oplysningerne bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske på: aa@cki.dk

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.