VORES TEAM


niels

NIELS RIGHOLT

Centerleder og Seniorkonsulent
nr@cki.dk 

NIELS RIGHOLT har en bred baggrund og erfaring fra mere end 25 år på kunst- og kulturområdet. Han har gennem årene arbejdet som informationschef, producer, kunstnerisk leder, kulturpolitisk udvikler, adm. direktør og politisk rådgiver inden for en række kulturinstitutioner og organisationer, blandt andet som administrerende og kunstnerisk leder af Dunkers Kulturhus i Helsingborg, Sverige, som chefkurator og producer for Møstings Hus & Byggeriets Hus, København og som medstifter af det interkulturelle magasin og kommunikationsbureau Cultures. Niels er i øjeblikket vice-president for Culture Action Europe i Bruxelles, formand for bestyrelsen for CommunityKulturCentrum i Malmö og medlem af bestyrelserne i bl.a. Teatergrad i København, Voksenåsen i Oslo og Audience Europe Network. Niels har en baggrund i litteratur og moderne kultur & kommunikation fra Københavns Universitet.

Niels Righolt er på Facebook og LinkedIn

Astrid Aspergren

ASTRID ASPEGREN

Redaktør for Connecting Audiences Danmark & kommunikationsansvarlig
aa@cki.dk

ASTRID ASPEGREN har en master i Visuel Kultur fra Københavns Universitet med speciale i repræsentationen af kvindelige kunstner i danske statslige kunstmuseer. Gennem forskellige europæiske projekter har hun opnået en forståelse af brugerperspektiver og interkulturelle møder samt praktiske og teoretiske kuratoriske spørgsmål i et globalt samfund. Hun er involveret i vores europæiske netværk af videnspartnere. Astrid har erfaring med ledelse og eksekvering af kuratoriske projekter og kunstformidling på festivaler og på museer.

Astrid er på LinkedIn

peter

PETER HOLTEN

Projektleder og Konsulent, De Kreatives Kontor
ph@cki.dk

PETER HOLTEN er uddannet i samfundsvidenskab, historie, filosofi og socialvidenskab, men har også en musikalsk baggrund både som musiker og som projektmager. Han har flere års erfaring fra KL med planlægning, administration og digitale arbejdsprocesser. I CKI har han sit fokus på kunstnernes vilkår og har til opgave at iværksætte initiativer, der kan støtte kunstnerne i deres arbejde.

Peter Holten er på Facebook og LinkedIn

Anne Boukris

ANNE BOUKRIS

Projektleder for projektdesign og læring
ab@cki.dk

ANNE BOUKRIS er tidligere minoritetsforsker ved Roskilde Universitet, Institut for Kulturelle Møder. Hun har arbejdet som rådgiver for Københavns Byborgmester, Mangfoldighedsrådgiver og underviser i Mærsk, Lundbeck, Haldor Topsøe, SmithHammerLassen med henvisning til Percepti Global. Hun var med til at grundlægge CKI’s rådgivningsindsats i 2008-2009 og arbejdede i en periode som administrerende direktør for Det Jødiske Museum i Oslo. Hendes hovedkompetencer er strategisk kulturel innovation, facilitering og læringsdesign. Hun tilbyder stor erfaring inden for netværksledelse og participatoriske metoder.

Anne Boukris er på LinkedIn

deniece galonska

DENIECE GALONSKA 

Projektmedarbejder 
dg@cki.dk

DENIECE GALONSKA har en kandidatgrad i Visuel Kultur fra Københavns Universitet med speciale i repræsentationer og perceptionsdannelse i human-teknologiske relationer og digital kultur. Deniece har erfaring med projektledelse og kreativ formidling i interesseorganisationer og har fokus på temaer som bæredygtig publikumsudvikling, inklusion og interkulturelle relationer.

Deniece Galonska er på LinkedIn